Referenties

De Findlab Methode is al bij veel ondernemingen toegepast. Ervaren online ondernemers of juist vanaf de eerste digitale stap: we maken er altijd samen een succes van.

Findlab + Duroflame

Duroflame onderscheidt zich. Nederlands enige pelletkachelfabrikant is de enige aanbieder die rechtstreekt consumenten bedient. Findlab heeft het verkoopkanaal opgezet, inclusief prijsberekening, real-time offerteservice en een uitgebreide marketingcampagne op Google en social media.

Findlab + MVDH

Benieuwd hoe de makelaardij er in 2025 uitziet? Volg Makelaardij van der Houwen. Findlab zette marketing automation en gepersonaliseerde marketingcampagnes op. Daarnaast ontwikkelden we samen een systeem waarmee kijkers zelf – dus zonder makelaar – een huis kunnen bezichtigen!

Findlab + BRDG Advies

BRDG Advies is dé expert op het gebied van ruimtelijk-economische ordening in Noord- en Oost-Nederland. In samenwerking met BRDG Advies heeft Findlab meer dan 500 retailers beoordeeld en geholpen met het verbeteren van hun online presentatie en positionering.

Kan ik hier ook mee online?

De Findlab Methode is interessant voor bedrijven die serieus online willen groeien en de beschikbare middelen zo efficiënt en effectief mogelijk willen inzetten.

Ben je benieuwd welke toepassingen er voor jou mogelijk zijn?
Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking met Roel.